Piese Palfinger

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Piese de schimb pentru macarale Palfinger


O macara functionala se poate mentine prin mententanta regulata si prin inlocuirea pieselor de schimb vicioase sau defecte. Identificarea pieselor de Palfinger poate fi o adevarata aventura, avand in vedere multitudinea de modele diferite - tipuri care releva capacitati diferite de ridicare precum si configuratii de brat diferite. Este normal ca o macara care ridica max 2 tone sa aibe o pompa hidraulica inferioara sau mai mica ca si capacitate decat o macara Palfinger care ridica 10 tone.  

Avand in vedere ca macaraua este un utilaj care se customizeaza dupa nevoia clientului odata ce se lanseaza comanda in fabrica, fiecare macara difera de alta - chiar daca sunt fabricate pe acceasi linie de productie la interval scurt una de alta.

Putem asigura furnizarea cu piese de schimb originale si piese compatibile Palfinger: telecomenzi, piese telecomanda, patine - glisiere brat, tronson brat, bloc comanda, bloc hidraulic, supapa hidraulica, joystick, butoane, maneta, supapa inchisa - deschisa, talpa calare macara, conducta hidraulica, bloc comanda, etc
 

Piese si reparatii telecomenzi Palfinger

Fiind o piesa utilizata zilnic, deseori in ploaie, ninsoare sau la temperaturi oscilante, pupitrul de comanda poate suferi stricaciuni care se remediaza destul de costisitor.
Noi va putem aduce pe baza de comanda ferma piese in vederea reparatiei telecomenzii Palfinger.
- baterie rezerva
- carcasa telecomanda
- joystick- maneta
- buton oprire de urgenta
- sticker telecomanda
- intrerupator
- display - ecran
- cheie pornire
- placa electronica

Anumite inlocuiri pot fi facute de catre o persoana mai priceputa, insa exista operatii de reparatii telecomenzi Palfinger care trebuie sa fie incredintate unui specialist.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!