Macarale de vanzare second hand

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Doar macarale second hand testate și de înaltă calitateCu no aveti posibilitatea sa achizitionati doar macarale germane de înaltă calitate 100% care au fost achiziționate de la proprietari recunoscuți germani, elvețieni sau austrieci anteriori. Înainte de a cumpăra o macara, ne informăm în detaliu despre istoria fiecărui echipament de ridicare. Ne asigurăm că macaraua este în stare perfectă astfel incat clientii nostri care o cumpara sa nu aiba neplaceri dupa achizitie.

După achiziționarea macaralei, vă vom sprijini cu instruirea operatorului, dacă este necesar. Organizăm cursuri de formare pentru operarea macaralei direct la firma dumneavoastră sau la sediul nostru.

În fiecare tranzactie, seriozitatea și profesionalismul partenerilor de afaceri joacă un rol important. Baurent a câștigat deja încrederea multor clienți și parteneri din Romania,acordand întotdeauna atenție calității produselor, precum și gestionării fiabile și profesionale a afacerilor. Și tu poți beneficia de serviciul nostru prin cumpararea de macarale folosite in stare buna de functionare.
 

Macarale Liebherr


Atunci cand sunteti in cautarea unei macarale rulate - a unei automacarale uzate, cu siguranta ca merita luat in calcul achizitia unei macarale Liebherr. Acestea se impun datorita retelei de service foarte bine puse la punct cat si datorita calitatii superioare. De regula o macara Liebherr se cumpara la un pret usor mai ridicat decat o automacara de alt brand, insa isi conserva valoarea mai bine decat majoritatea utilajelor concurente. Liebherr a construit macarale mobile cu capacitati cuprinse intre 20 si 1200 tone, iar printre cele mai vandute macarale sunt: macara 35 to, macara 50 tone, macara 60 tone, macara 70 tone si macara 100 tone.
 

Automacara second hand Terex DemagMacaralele Demag suprind prin diagrama de ridicare, datorita valorilor ridicate, atat in configuratie full ballast cat si in varianta incompleta in ceea ce priveste contragreutatile de pe macara. Automacaralele Terex Demag sunt etrem de fiabile, au valoare de revanzare mare si sunt cu siguranta o investitie buna pentru orice firma de constructii.
 

Macarale Grove


Fiind parte din grupul Manitowoc, macaraua Grove este o macara versatila si rezistenta foarte bine in timp in conditii de lucru grele. Acestea au o diagrama de lucru puternica. Majoritatea automacaralelor Grove sunt echipate cu brat prelungitor - gat de lebada variabil - lucru care se traduce prin manevrare usoara si precisa pentru operator.
 

Automacarale Tadano - Faun


Cucerind piata din europa de vest, japonezii de la Tadano impreuna cu nemtii de la Faun au dezvoltat gama de macarale Tadano Faun. Aceste macarale sunt extrem de robuste, se impun ca si pret de vanzare utilaj nou dar se dovedesc in timp a fi varianta optima pentru orice investitor in macarale. O automacara Faun este apreciata de orice macaragiu intrucat este deosebit de puternica in diagrama de sarcina. Oricand cautati automacarale de vanzare, este recomandat sa va uitati si peste modele Tadano Faun!
 

Vanzari macarale second hand - automacarale de vanzare second hand


Va recomandam sa ne contactati pentru serviciul de vanzari macarale second hand, deoarece avem solutii optime si avantajoase.
 

Capacitati de ridicare automacarale de vanzare


- Macara 30 tone
- Macara 40 tone
- Automacara 50 tone
- Macara 60 tone
- Auto macara 70 tone
- Macara mobila 80 tone
- Macara 90 tone
- Macara pe roti 95 tone
- Macara 100 tone
- Macara 110 to
- Macara 120 tone
- Macara 130 tone
- Macara 140 tone
- Macara 150 tone
- Macara 160 tone
- Automacara 200 tone
- Macara pe pneuri 220 tone

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!