Macarale usoare Bocker

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

VANZARE MACARALE USOARE BOECKER

Societatea noastra este reprezentant autorizat Bocker in Romania. Macaralele Bocker sunt de constructie usoara, avand brat telescopic din aluminiu – ele putand avea inaltimi de lucru destul de mari. Acestea se preteaza in general pentru lucrari in orase aglomerate, fiind ideale pentru a ridica grinzi din lemn la inaltime, paleti cu tigla, caramida si BCA, caferi sau chiar structuri metalice.


 

Avantaje in favoarea macaralelor Boecker

Durata lunga de viata plus concept Eco Friendly

 • Macaraua Boecker reprezinta o solutie economica intrucat are costuri mici de exploatare si intretinere. Achizitionand orice model de macara usoara, aveti garantia unei investitii sigure intr-un echipament care isi conserva valoarea o perioada indelungata. Aceasta macara este Eco Friendly datorita uleiului hidraulic biodegradabil cat si datorita consumului redus de carburant.

Sistemul de telescopare a bratului

 • Sistemul de impingere sau retragere brat permite lucrul precis cu macaraua  cu brat de aluminiu. Aceste macarale reusesc sa telescopeze tronsoanele de brat intr-un mod foarte lin, chiar si la inaltime mare sau la un unghi mic al bratului.
 • Aceaste macarale va asigura pozitie de lucru sigura la o deschidere maxima a bratului, in multe situatii scutindu-va de nevoia de a repozitiona macaraua. Intreg sistemul de telescopare a bratului este hidraulic.

Tehnica de calare – stabilizatoarele

 • Macaraua este capabila sa efectueze lucrari in cele mai ingramadite locuri, intrucat fiecare picior de calare se poate extinde separat in mod variabil. Macaraua se caleaza extrem de rapid, avand functie de autonivelare. Aceasta mcara se caleaza prin comanda radio. Odata pozitionata macaraua pe cale, aceasta asigura o pozitie de lucru stabila.

Conceptul de operare al macaralei de aluminiu

 • Manevrarea macaralei este deosebit de intuitiva, efectuandu-se de la telecomanda prevazuta cu Ecran color. Parametrii, precum raza de lucru in timp real fac din operarea acestei macarale un lucru precis si sigur. Aceasta macara este capabila sa efectueze mai multe miscari simultane. Ecranul macaralei ofera posibilitatea de autodiagnoza. Optional oferim posibilitatea de a atasa o camera video de carlig, camera care poate transmite imagini in ecranul de lucru al operatorului.

Sistem de operare BICS

 • Firma Böcker a creat propriul sistem de operare pentru macaralele construite, sistem care va garanteaza in fiecare situatie speciala flexibilitate maxima in conditii de siguranta deplina. Software-ul ofera facilitati multiple care usureaza munca macaragiului considerabil.

Accesorii pentru acest model de automacara

 • Acest utilaj va ofera multiple posibilitati de lucrari, prin diferite tipuri de atasament, in functie de bransa care o foloseste. Datorita bratului din aluminiu rezistent, capacitatile portante raman neschimbate, chiar si la raza mare de lucru.

Macara transformata rapid in nacela autoridicatoare

 • Puteti folosi aceasta automacara intr-o maniera deosebit de flexibila. Aceasta automacara se poate transforma rapid intr-o nacela autoridicatoare de tip nacela PRB, transformare care poate avea loc in doar cateva minute. Aici va stam la dispozitie cu mai multe modele de cosuri de persoane, nacele care au diferite suprafete de lucru sau capacitati portante. Utilajul se manevreaza intr-un fel extrem de conformatibil.

Conceptul de transmisie

 • Consumul redus de motorina si efortul minim de intretinere conduc la costuri de regie foarte reduse.
 • Usor de manevrat: 1 rezervor, 1 combustibil – 1 singura alimentare.
 • Sistem de operare de urgenta cu alimentare de la baterii de putere. 

Constructie unica a suprastructurii si a suprafetei de lucru

 • Raza de rotire mica permite amplasarea macaralei in spatii foarte mici. Macaraua nu necesita spatiu mult pentru a putea fi calata. Puteti sa desfasurati o sumedenie de lucrari de macara fara a perturba traficul din jur.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!