Inchiriere macara turn - Lista pentru macaragii

Inchiriere macara turn - Lista pentru macaragii

Inchiriere macarale turn – Aspecte importante pentru macaragii

Macaralele turn au devenit indispensabile, mai ales în construcția clădirilor. Vă prezentăm fapte importante pe care dumneavoastră, în calitate de operator de macara ar trebui să le știți cu siguranță atunci când închiriați macarale turn - inclusiv o listă de verificare pentru descărcare

 

Macara turn - descriere și utilizare

Macaralele turn, cunoscute și sub denumirea de macarale turn, aparțin domeniului tehnologiei de ridicare și sunt utilizate oriunde încărcăturile sunt încărcate vertical și orizontal. Pe scurt: macaralele turn sunt cele mai utilizate macarale pe șantierele din întreaga lume. Acestea necesită o amprentă relativ mică, dar fundația trebuie să fie foarte stabilă.

Macaralele turn sunt împărțite în doua categorii: Macara turn cu rotirea jos si macara turn cu rotirea sus pe turn. Macaralele turn cu braț pentru cărucior sunt cele mai comune pe șantierele germane. Cea mai importantă diferență între aceste macarale de santier: Macaraua cu pivotul de rotire sus au o raza de actiune mai lunga si o capacitate de ridicare considerabil mai mare.

Cu toate acestea, pe lângă caracteristicile macaralei turn pe care operatorii de macara ar trebui să le cunoască înainte de a le închiria, mai sunt câteva lucruri de luat în considerare.

 

Macara constructii - ce trebuie să știu?

Indiferent dacă este o macara pivotantă de sus sau de jos, fiecare macara turn trebuie să îndeplinească cerințe foarte specifice, astfel încât să poată fi folosită chiar și pe șantier. Prin urmare, operatorii de macara ar trebui să verifice mai întâi următoarele cinci lucruri:

1) Ai nevoie de permis de aviație și de balize pentru traficul aerian?
2) Este fundația șantierului suficient de puternică pentru o macara turn?
3) Se mențin distanțele de siguranță necesare?
4) Pot să garantez că macaraua mea turn este asigurată împotriva vântului și a intemperiilor?
5) Zona de lucru este lipsită de linii electrice?
Macaralele turn au un moment de răsturnare ridicat datorită razei lor mari de acțiune. Cu siguranță ar trebui să țineți cont de acest lucru atunci când configurați. O fundație adecvată a macaralei este cerința de bază pe fiecare șantier de construcții pentru care urmează să fie închiriată o macara turn.

 

Închiriază o macara turn – Documente importante pentru operatorii de macara
 

Pe lângă condițiile care trebuie verificate pe șantier, anumite documente ar trebui să fie disponibile și la închirierea macaralelor turn. Pentru macaragist, aceasta include mai ales:

- autorizatia de amplasament a macaralei
- o copie a ultimei expertize tehnice a macaralei
- un manual al operatorului/cartei operatorului
- registrul supraveghere macara


Puteți citi în detaliu ce sarcini zilnice, săptămânale și periodice trebuie să facă operatorul de macara în prospectul nostru pentru macarale turn.

 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!