Cateva sfaturi pentru atunci cand vrei sa vinzi un utilaj de constructii

Cateva sfaturi pentru atunci cand vrei sa vinzi un utilaj de constructii
Sunteți gata să vindeti o parte din utilajele care alcatuiesc flota dumneavoastra? Indiferent dacă se numește excavator, buldozer, macara sau concasor, câte ore a funcționat, câte cariere a săpat, vârsta sau culoarea sa, doriți ca vânzarea echipamentului dvs. să fie o tranzacție ușoară si mai ales profitabila. Odată ce este de vânzare, doriți să fie vândut cât mai curând posibil. Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că primiți banii pe care îi doriți pentru echipamentul dvs.

Urmând câțiva pași simpli, puteți crește interesul pentru echipamentul dvs. Am alcătuit o listă scurtă cu sfaturile noastre de top care vă pot ajuta să vă vindeți utilajele cât mai repede posibil și la cel mai bun preț.
 

Cât valorează utilajul meu?


Trebuie să vă asigurați că furnizați prețuri exacte; Ați investit foarte mult în parcul dvs. de mașini și în întreținerea acestuia; Deci vrei să profiti la maximum de vânzare.

Valoarea poate depinde de mai mulți factori, cum ar fi B. costurile de transport și depozitare, starea utilajelor și disponibilitatea pieselor. Un alt aspect important este producătorul, deoarece brandurile mai de încredere impun un preț mai mare.

Cererea este întotdeauna o mare considerație. Trebuie să vă ajustați prețurile în consecință pentru a atrage mai multă atenție decât concurenții dvs.
 

Cercetați opțiunile de vânzare


Știm că vânzarea echipamentelor de construcții nu este ușoară; Este o piață de nișă și vrei să găsești cea mai bună opțiune posibilă. Deși o licitație este încă o modalitate excelentă de a cumpăra și vinde echipamente pentru constructii, numărul utilizatorilor care fac cumpărături online a crescut semnificativ. Exista site-uri specializate cu vanzarea de utilaje - pagini web care duc anuntul tau de vanzare la potentiali cumparatori.
 

Prezintă-ți echipamentul in mod corespunzatorAr trebui să vă prezentați echipamentul în cea mai bună lumină posibilă. Clienții tăi potențiali ar putea cheltui o sumă semnificativă de bani cu tine și, prin urmare, doresc să afle fiecare detaliu despre ceea ce primesc. Una dintre cele mai bune modalități de a vă scoate în evidență mașina este să obțineți o imagine a acesteia din fiecare unghi, arătând interiorul, exteriorul, plăcuța de identificare și, pentru puncte bonus, un videoclip cu acesta în acțiune. Acest lucru demonstrează că mașina funcționează așa cum ar trebui și că nu există probleme pentru care cumpărătorul să-și facă griji.


Cercetați-vă clienții


Acțiunile clienților tăi pot fi cea mai bună cercetare de piață pentru afacerea ta. Dacă doriți să vă vindeți rapid echipamentul, observați și analizați ce funcționează cel mai bine atunci când vine vorba de a atrage atenția cumpărătorilor. Par să răspundă mai bine la anumite imagini? Reclamele LinkedIn le atrag atenția? Le place să folosească site-uri web sau aplicații? Sunt licitațiile la fel de ocupate ca înainte? Toate întrebările mari pe care nu le poți analiza decât dacă faci cercetarea. De asemenea, propriile piste personale, de unde vin? Și ceea ce pare să fie cel mai de succes pentru tine, pe baza experiențelor anterioare de vânzări.
 

Descrierea amanuntita conteazăCu cât mai mult, cu atât mai bine când vine vorba de descriere, la fel ca în poze, cumpărătorul dorește să cunoască fiecare detaliu. Vrei să evidențiezi punctele cheie de vânzare și să le oferi motivele pentru care ar trebui să-l cumpere. A fost intretinuta? Are atasamente, daca da cate? Câte ore sunt? Gândește-te la ce ai vrea să știi dacă ai fi cumpărătorul.


BauRent se ocupa cu vanzarea utilajelor de ridicare  - Macarale si nacele noi si second hand - fiind un furnizor de incredere cu expertiza corecta asupra utilajelor de constructii si asupra pietei de constructii din Romania.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!