Liebherr LTM 1070-4.2

Liebherr LTM 1070-4.2

Descriere automacara telescopica 70 tone Liebherr LTM 1070-4.2

Una dintre automacaralele cele mai folosite astazi este macaraua cu capacitate de ridicare 70 tone. Aceasta deoarece are un sasiu destul de compact - doar 4 osii dar are si o diagrama de ridicare destul de puternica. Dintre macaralele de 70 tone ale celor mai renumiti producatori de nivel mondial, probabil ca automacaraua LTM 1070-4.2 se impune detasat. Vom analiza in cele ce urmeaza specificatiile acesteia.
 

Sasiu compact pentru spatii inghesuite


Unul dintre motivele pentru care aceasta autoamcara se bucura de atat de mult succes este reprezentat de sasiu special foarte compact al macaralei, masurand in lungime doar putin peste 10m.  Acesta este format din 4 punti cu tractiune 8x6, optional 8x8. Atat dimensiunile cat si sistemul de directie permit macaralei sa ia viraje stranse in spatii inguste, in orase aglomerate sau pe santiere inghesuite. Deasemenea tractiunea macaralei este ideala pentru rulare in teren accidentat chiar si pe suprafete necompactate, uneori umede. Macaraua poate avea 3 marimi de cauciucuri (14R25, 16R25 si 20.5R25). Sasiul este echipat cu motor diesel Liebherr cu racire pe apa. Motorul este dispus in 6 cilindrii avand o putere de 270 kW care corespunde cu 367CP. Rezervorul de motorina este de 410 litri, volum care permite o autonomie destul de buna atat in rulare cat si in exploatare in regim de lucru macara. Transmisia macaralei Liebherr LTM 1070-4.2 este alcatuita dintr-o cutie in 12 viteze ZF cu 2 cutii de transfer si optiune de blocaj diferential. In acest fel macaraua se descurca de minune pe terenuri slab compactate si pe drumuri mlastinoase de santier. Automacaraua Liebherr LTM1070-4.2 este prevazuta cu suspensie hidropneumatica. Rotile sunt marimea 14.00R25.


Dimensiuni de gabarit automacara 70 tone

Dupa cum se observa in imaginea de mai sus, macaraua necesita un spatiu de calare cu latime de 6.3m ceea ce o califica sa efectueze lucrari in spatii foarte restranse. Configuratia macaralei permite lucrul si cu calele scoase pe jumatate, insa puterea de ridicare mai ales la raze mari scade foarte mult.ltm-1070-42tk3 diagrama ridicare

Modelul Liebherr LTM1070-4.2 este echipat cu brat telescopic din 6 segmente si poate avea un brat prelungitor atasabil de 9.5 sau 16m. Acest brat prelungitor numit si gat de lebada poate fi cu inclinare mecanica - situatie in care se rabateaza in 4 unghiuri diferite sau poate fi cu actinoare hidraullica, adica avand posibilitate de inclinare foarte precisa data de cilindrul hidralic de inclinare. 

Această macara mobilă poartă toate echipamentele și balastul propriu și poate fi amplasata într-un interval de timp foarte scurt. Macaraua mobila de 70 de tone are 4 osii, se deplasează bine și are o inaltime de lucru maximă de 66 m pe un braț principal de 50 m și un braț de zbor de 16 m. Lucrul cu bratul extins la maxim si cu bratul auxiliar montat permit accesarea unei raze laterale impresionante de 44m. 
Prin transportarea tuturor contragreutăților proprii înseamnă că macaraua mobilă LTM 1070 4.2, 70 Ton este imediat gata de utilizare odată ce ajunge la șantier. Dispune de cea mai recentă tehnologie, cum ar fi direcția activă, în funcție de viteză, pe puntea spate și frâne pneumatice cu disc.
Operarea unui singur om din cabina de înaltă vizibilitate permite operatorilor să lucreze într-un mediu sigur și protejat. Aceasta este o macara puternica care ridică sarcini grele peste asteptari.

 

Utilitate macara 70 to Liebherr LTM 1070-4.2


Automacaraua Liebherr ridica sarcini voluminoase si grele la inaltime mare in conditii de siguranta maxima. Recomandam folosirea acestei macarale auto pentru lucrari de constructii hale metalice sau din beton, asezare pe pozitie posturi de transformator, repozitionari utilaje industriale, montaj macarale turn, lucrari de cofrare, constructii de poduri, constructii metalice, recuperari camioane si autobuze din sant - iesite de pe carosabil, etc.
Descarca aici fisa tehnica automacara LTM1070-4.2
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!