7 sfaturi despre economia generata prin mentanta corecta a macaralei

7 sfaturi despre economia generata prin mentanta corecta a macaralei
Folosirea unei macarale în orice proiect major înseamnă că o întreprindere serioasă este în curs de desfășurare și nu își poate permite mult timp de nefuncționare, dacă este cazul.

Aceasta înseamnă că întreținerea macaralei ar trebui să fie în prim-planul oricărei planificări strategice, deoarece disponibilitatea rapidă  fie a pieselor de schimb ale macaralei, fie a accesoriilor de înlocuire a macaralei accelerează rezolvarea problemei oricăror opriri de lucru cauzate de problemele echipamentelor.

Anumite macarale, cum ar fi macaralele pe șenile, sunt deosebit de vulnerabile la probleme legate de vreme sau de uzura simplă. De aceea, accesul rapid la piesele macaralei pe șenile poate atenua potențialul macaralelor ruginite care încetinesc producția până la oprire, ceea ce duce la costuri suplimentare și la profituri mai mici.

 

Cum să economisesti bani la întreținerea macaraleiMai jos sunt enumerate șapte moduri simple prin care concentrarea pe întreținerea macaralei fie pentru piesele macaralei pe șenile, fie pentru alte componente neprețuite ale procesului general poate economisi bani unei companii:

 

# 1 Alege un furnizor de incredere pentru piese de macaraleMulte afaceri care sunt abia la început, indiferent de produsul pe care îl vând, pot oferi un preț mai mic sau reduceri atrăgătoare pentru a atrage companiile.

Cu toate acestea, acest preț vine adesea cu o rețea mai mică de furnizori sau cu personal mai puțin informat. Prin urmare, este important să lucrați cu o companie care are de-a face cu jucătorii importanți din industria macaralelor și care are multă experiență în a ști de ce au nevoie clienții lor. Spre exemplu, o firma de vanzare piese de utilaje terasiere nu va avea retea de furnizori de piese pentru macarale foarte bine dezvoltata, ca sa nu mai vorbim de acces la manuale de piese pentru macarale.

 

# 2 Întreținere preventivă

 

Costul reparației unei macarale este costisitor atât în timpul pierdut, cât și în cheltuiala reală pentru repararea acesteia. Aceasta înseamnă că efectuarea unor lucrări de întreținere preventivă înainte de apariția oricăror probleme se va reflecta pozitiv asupra profitului tău.
 

Acestea pot veni după ce a fost efectuată o inspecție regulată, unde este posibil să vedeți o zonă minoră care necesită o mică modificare. Contactând rapid un dealer de piese de schimb pentru macara, zona potențială de pericol este eliminată, cu costuri mai mici decat daca vorbim de o reparatie amanata.

 

# 3 E important sa stii ce trebuie sa verifici la o macaraCând aveți de-a face cu automacarale, cunoașterea componentelor de macara reprezinta un avantaj cert când vine vorba de întreținere poate economisi timp și bani.

Structura și accesoriile pentru macarale, cablul de ridicare, rolele de brat, sistemele hidraulice, precum și dispozitivele de monitorizare și mecanismele de control se remarcă drept cele mai proeminente domenii asupra cărora trebuie să se concentreze.

 

#4 Comandați numai piese de schimb originale pentru automacaraUnele firme se mulțumesc să vândă piese care sunt fie copiate, fie re-fabricate din original. Astfel de practici duc la apeluri suplimentare de service care pot face ravagii asupra profitului unei companii, deoarece piesele în cauză nu sunt intotdeauna de cea mai bună calitate disponibilă.

Prin urmare, piesele originale ar trebui să fie întotdeauna o parte a oricărui program de întreținere a macaralei și o modalitate ușoară de a determina cât de informată are o companie în ceea ce privește dacă ea știu la ce se referă „mai bine decât OEM”, deoarece, dacă nu o fac, tu” Voi economisi bani căutând în altă parte.
 

# 5 Tine un jurnal de interventii si reparatii pentru fiecare macaraAtunci când efectuați orice întreținere, vă ajută să păstrați o evidență scrisă a fiecărei situații în care a fost efectuată și dacă au fost necesare accesorii sau piese de schimb pentru macara. În acest fel, cei responsabili pot crea în mod corespunzător o cronologie consistentă în care să comande acele piese și accesorii. Evidențele stricte ajută la eliminarea inventarului inutil și eliberează bani pentru alte scopuri.
 

# 6 Planificați dinainteÎntreținerea și evidența pot juca, de asemenea, un rol esențial în a se asigura că orice investiție legată de macarale poate fi bugetată în mod corespunzător în prealabil. Nimic nu este mai rău decât să vă explodeze bugetul din cauza unei cheltuieli neașteptate care necesită plata unei facturi imense pentru a gestiona o piesă sau un accesoriu foarte necesar.

A ști când astfel de produse urmează să fie actualizate sau înlocuite definitiv ajută la amortizarea cheltuielilor totale.
 

#7 Instruirea corectă a personalului de întreținereAsigurarea că persoanele care vă repară echipamentul macaralei au fost instruite în mod corespunzător nu numai că reduce drastic șansele de producere a unui accident, dar vă păstrează și banii în buzunar. Acest lucru se datorează faptului că măsurile de siguranță luate de acești profesioniști vor fi notate în mod corespunzător de către asigurători, ceea ce are ca rezultat prime mai mici pentru această muncă potențial periculoasă.

Baurent SRL se ocupă de probleme legate de înlocuirea pieselor macaralei de mai bine de două decenii, astfel încât au experiența și inventarul pentru a face față nevoilor industriei de macarale.

De aceea, au o relație solidă cu cele mai importante companii și au o rețea configurată pentru a expedia orice piese sau accesorii de schimb pentru macara cât mai repede posibil. Deci, atunci când abordați problemele de mai sus, economisiți niște bani lucrând cu Baurent.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!