Automacarale de vanzare noi

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Automacarale de vanzare noi


Vindem automacarale - macarale cu brat telescopic nerulate - noi pe baza de comanda. Avem macarale pentru toate buzunarele, inclusiv macarale mobile de mica capacitate cat si macarale de constructii care au capacitate mare de ridicare. 

Sortimentul nostru de macarale de vanzare cuprinde modele de automacarale ale brandurilor de top la nivel international: DEMAG, GROVE, TADANO, etc.
Macaralele noi, comercializate prin Baurent se vand cu garantie comerciala data de producator, fiind utilaje fiabile si moderne pe care va puteti baza cu siguranta pentru a va duce proiectele la bun sfarsit.

Odata ce v-ati gandit sa cumparati o macara noua, trebuie sa va hotarati asupra capacitatii maxime de ridicare si asupra inaltimii maxime de lucru. Detaliile ulterioare, legate de motorizarea macaralei, tipul de tractiune, optiuni legate de cabina operatorului, samd reprezinta detalii importante insa nu in prima faza a discutiilor. Dumneavoastra ne spuneti ce este important pentru dvs, iar noi configuram automacaraua potrivita pentru firma dumneavoastra.

Comercializam urmatoarele marimi de macarale noi:
- Macara 40 tone
- Macara 45 tone
- Macara 50 tone
- Macara 60 tone
- Macara 70 tone
- Automacara 80 tone
- Automacara 100 tone
- Macara 110 tone
- Macara 120 tone
- Automacara 130 tone
- Macara auto 140 tone
- Automacara 160 tone
- Macara 220 tone
- Macara telescopica 250 tone
- Macara 300 tone
- Macara 500 tone
- Macara 700 tone
- Macara 1000 tone

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!